10 jaar! Dat is een feestje waard!

Events zijn zo leuk omdat het organiseren en uitvoeren vaak ervan vol zit met verrassingen en succesjes. Omdat de opleiding Watermanagement 10 jaar bestaat organiseerde ik samen met twee collega’s een ‘klein’ symposium om dit heugelijke feit te vieren. We begonnen met een heleboel leuke ideeën. Een magazine, wat toffe sprekers en spannende, interactieve workshops. Misschien nog een plek om te laten zien wat onze studenten voor innovatieve producten maken. Sessies om te laten zien wat we als opleiding in huis hebben. Natuurlijk een borrel, want het belangrijkste is toch dat studenten, alumni en het werkveld elkaar kunnen ontmoeten.

We kregen veel plezier in de organisatie omdat er enorm veel enthousiaste input van docenten, alumni, studenten en het werkveld was voor het verzorgen van lezingen, sessies en workshops. Zo hadden we in no-time een prachtig programma: vier goede sprekers in het plenaire deel, elf interactieve workshops, drie themasessies, meer dan honderd bezoekers en een gave expositie. Er kwam een ontzettend mooi jubileum magazine tot stand door de gigantische inzet van student Jeffrey. Het magazine en foto’s vind je hier.

Je bedenkt dus van alles, gaat aan de slag en wordt steeds enthousiaster omdat anderen zo tof mee willen doen! Je droomt over hoe de dag eruit gaat zien, maar hoe het ECHT verloopt, dat blijft een verrassing tot de dag van de uitvoering! Ons 10 jarig feestje was echt een ontzettend geslaagd feestje. We kunnen ons ‘kleine’ symposium oprecht een groots symposium noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *