Vier de liefde!

Wat doe je als je op een feestje komt en je kent nog niet zoveel mensen? De kans is groot dat je regelrecht naar het eerste bekende gezicht loopt en een praatje aanknoopt. That’s the easy way. Daarom verzonnen we een andere manier om ‘vrienden’ te maken.

Matthijs en ik vierden onze liefde met vrienden en familie op 6 april. Je verlooft maar 1 keer in je leven en daarom kregen we zin in een liefdesfeestje. Elkaar de liefde verklaren betekent ook dat zijn vrienden en familie, mijn vrienden en familie worden en andersom. Hoogste tijd dus voor een ontmoetingsmoment. Met ballonnen, foto’s en slingers werd de boel versierd. Gasten van ons liefdesfeestje werden verwelkomd met een ‘beating heart’ en kregen vervolgens een ‘wie ben ik’-opdracht. Een beschrijving van één van de andere gasten en zodra je die gevonden had moest je samen een foto maken voor in het gastenboek. En of het werkte! In no-time zat de sfeer er gigantisch in en waren gasten ‘naar elkaar op zoek’.

Ons kado? Een heleboel liefde, blije gezichten en  een gastenboek, vol met hilarische kiekjes van vrienden, die vrienden hebben gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *